IPW HACCP
Sæt dig på førersædet på alle risici-trin i produktionen af fødevarer – fra modtagelse af råmaterialer og til slutprodukterne når forbrugeren.
Syv principper bag HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) er internationalt anerkendt som et redskab til risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter for fødevaresikkerhed. Selve HACCP analysen er en komplet gennemgang af alle processer i produktionen af fødevarer.
Så nemt kan HACCP principper håndteres.
Med IPW HAACP får du håndfast hjælp til at identificere de kritiske styringspunkter, fastlægge kritiske grænser, etablere procedurer til overvågning og verifikation – og ikke mindst: Fastlægge de afhjælpende foranstaltninger, der skal bruges, når de kritiske grænser ikke er opfyldt.
Det lyder kompliceret. Det er det ikke. Fokus er netop enkelhed og nem publicering af de udførte risikoanalyser og den tilhørende HACCP-plan, så alle medarbejdere har let adgang til allerede identificerede risici.
Nøglefunktioner:
- Alle risikoanalyser samles i én database med nem søgning på tværs.
- Kontrolleret oprettelse/redigering – auditrail og sikring af korrekt udfyldelse
- Kobling til flowchart og registreringsprocedurer giver let tilgang til dokumentreferencer.
- Autogenerede rapportvisninger med visuelt overblik for brugerne. Og du slipper for at bruge tid på dokumentopsætning.
- Klart og realistisk overblik over alt, hvad der kan gå galt i fødevareproduktionen.
- Enkel håndtering af risikovurdering, kritiske kontrolpunkter, kritiske grænser, overvågningsprocedurer, korrigerende handlinger og dokumentation.
- Let adgang for alle medarbejdere til allerede identificerede risici.