Transparent

Bliv en del af IPW-holdet

Vi søger en konsulent til implementering af ét af markedets førende ledelsessystemer?

?

Karriere

17/10-2024

Passioneret IT-implementeringskonsulent og instruktør til ledende softwareløsninger søges

Vil du være med til at gøre en forskel for virksomheder gennem skarp implementering af ét af markedets førende ledelsessystemer?

Hos IPW har vi i 22 år leveret softwareløsninger, der hjælper virksomheder med kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse samt IT-sikkerhed. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder, både i Danmark og udlandet, og vi er i konstant vækst. Derfor leder vi nu efter en IT Implementeringskonsulent og Instruktør til at hjælpe vores kunder med at få det fulde udbytte af vores løsninger gennem træning og effektiv implementering. Er du klar til at være vores næste “Solution & Training Specialist”?

 

Om jobbet

I tæt samarbejde med vores kunder vil du afholde implementeringsforløb og kurser, så de opnår den maksimale værdi af vores software. Dit fokus er læring, hvor du sikrer, at kunderne selv bliver i stand til at varetage systemet. Det er vigtigt, at du har en naturlig forståelse for IT og forretningsbehov, da du kommer til at fungere som bindeled mellem teknologien og kundernes forretningsmål.

Arbejdsopgaverne inkluderer:

  • Afholdelse af kurser og implementeringsforløb for vores kunder, både på vores kontor i Kolding, ude hos kunderne og online ved internationale kunder.
  • Kundespecifikke opgaver med fokus på optimal udnyttelse af softwareløsningen, der matcher kundens specifikke behov.
  • Stærk kommunikation og opbygning af langvarige kunderelationer.

Transport rundt i landet og til tider også udlandet må ikke være nogen forhindring for dig.

 

Om dig

Vi leder efter dig, der har passion for at hjælpe kunder og skabe løsninger, der gør en forskel. Din baggrund kan være varieret – måske er du nyuddannet kandidat, eller måske har du flere års erfaring. Det vigtigste for os er, at du har evnen til at sætte dig ind i kundernes behov og drive implementeringsprojekter med både dygtighed og empati.

Du:

  • Har stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk – skriftligt og mundtligt.
  • Er nysgerrig og analytisk, og du drives af at finde løsninger, der virker i praksis.
  • Har en naturlig forståelse for IT og forretningsprocesser.
  • Er positiv, fleksibel og trives med at tage ansvar i et uformelt og fagligt stærkt miljø.

 

Om os

Hos IPW er vi omkring 50 dedikerede medarbejdere, og du vil blive en del af vores Polaris-konsulentteam som varetager fundamentet i vores produkt kaldet IPW Polaris; slutbrugerfladen og vores dokumentstyringsværktøj.

Vi er en broget flok med forskellige baggrunde og interesser, fra chilidyrkning, fitness og spejderledelse til pizzabagning og gaming. Vores fællesnævner er, at vi elsker at gøre en forskel – både for vores kunder og for hinanden.

Vi er stolte af vores uformelle omgangstone og humoristiske sans. Ja, vi hygger os, men vi er her, fordi vi vil gøre i dag bedre – for vores kunder og som kolleger.

 

Er du interesseret?

Send os en ansøgning her.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så derfor skynd dig at sende motiveret ansøgning, cv og andet relevant materiale.

Forventet tiltrædelse senest 1. januar 2025.

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.